Arhiiv (2006)

15. detsember 2006

KOOSOLEKU AEG MUUTUS! Sain just teada, et meil pole võimalik laupäeval koosolekut pidada, mistõttu lükkasin selle päevavõrra edasi. Koosolek toimub 17. detsember kell 13.00 Anne Noortekeskuses!

________________________________________

14. detsember 2006

Koosolek toimub 16. detsember kell 13.00 Anne Noortekeskuses. Kes pole kaua käinud, võiks kohale tulla. Räägime liikmesmaksudest!

________________________________________

28. november 2006

Saime siis lõpuks tagasi meie pildid Intellektika haridusmessilt Kui lähete menüü galeriile ja klikkate vastavale lingile, siis leiate albumi 🙂

Nüüd siis ka järgmisest koosolekust. Kuupäev on meil paika pandud. Selleks on 16. detsember. Kellaaeg on veel küsimärgi all, sest ei tea veel, kas ja kui paljud klubi liikmetest lähevad sama päeva õhtul Tallinnas toimuvale Anime/J-Rock peole. Seega on kellaaeg täpsustamisel. Paluks kõigil ikka aegajalt jälgida oma meili postkaste, sest sain teada, et mitmed ei teadnud sünnipäevakoosolekule tulla, sest ei vaadanud oma postkasti. Palun tehke seda!

Tegin selle ürituse jaoks ka foorumisse teema.


Õige aadress on Keldrimäe 9!

Ürituse korraldajaks on EVA animeklubi.

________________________________________

15. november 2006

Tere!
Seekord jäin hiliseks aind kodukal teatamisega. Kõik klubi liikmed said meili eelmisel reedel. 😛 Meie järgmine koosolek toimub selle nädala laupäeval (18. november 2006). Kui kõik läheb hästi, siis Tartu Anne Noortekeskuses. Ma nimelt saatsin alles eelmisel nädalal vajalikud lepingu paberid ära, aga nad pole minuga veel kontakti võtnud, niiet pean selle inimese kätte saama, kes meid sisse laseb. Kui me sisse saame, siis vaatame animet. Kui ei saa, siis jätkame programmiga kohe kusagil söögikohas 😛 Iseasi kus. Ilmselt teeme kohapeal hääletuse, sest minu meilile on vastanud ainult 4 inimest 23st. Kui kellelgi teist on email muutunud või te endsite selle maili, kuhu te spämmil lasete minna, siis olge head ja andke teada (< ahref="mailto:asashio@anime.ee">asashio@anime.ee). Ma saan siis ära muuta. Kes enam klubi tegevuses ei soovi osaleda, andku ka teada.

Lisaks on veel selline asi, et osadel on veel liikmesmaks maksmata. Soovitan see teil praegu ära maksta või maksate alates detsembrist/jaanuarist koos tuleva aasta maksuga.

Ahjaa...miks me üldse söögikohta lähme...nimelt saab Asashio 29. novembril aastaseks. Kuna õigele päevale ja sinna lähemale koosolekut panna ei saanud, siis toimub see 18. november. Seega kõigil rõõmus tuju kaasa ^_^

________________________________________

29. september 2006

Tere! Vabandan hilise uuenduse pärast.
Animeloeng läks meil päris hästi. Algul olid mõningad tehnilised viperused, aga need sai korda ja loeng läks kenast. Veidike hiliseks jäänud reklaamile vaatamata tuli meid kokku veidi üle 30ne, kellest 14 olid klubiliikmed. Seega oli väljastpoolt klubi rohkem inimesi 🙂
Nüüd aga üks mure. Tundub, et keegi oli oma liitumistasu ka rahakarpi pannud ja seetõttu ei saa me täpselt öelda, kui palju meid oli ja ma ei tea ka, kes selle raha sinna pani. Ma pole saanud kontakti Marjuga, kes raha eest vastutas ja endale ka ei meenu, et kellegi liikmesraha oleks vastu võtnud. Sealt ka palve, et see, kes raha pani või teab, kes pani, võtaks ühendustasashio@anime.ee. Suured tänud ette 🙂
Igastahes jääme juba huviga ootama järgmist loengut, mis loodetavasti on mõne kuu pärast kavas. Mida täpsemalt, seda me veel ei tea.

Järgmine klubikoosolek toimub 14. oktoobril kell 14.00 Tartu Anne Noortekeskuses.

________________________________________

15. september 2006

Nüüd siis on kindel!

Animeklubi koosolek toimub 23. septembril kell 14.00. Kohaks on Tartu Kunstikooli (Tähe 38b) auditoorium.
Arutlusteemasid väga palju pole, kuid ära saavad mainitud: Animefest, animevaatamisõhtud, kunsti work-shop ja ehk tuleb veel midagi vahepeal juurde, mida rääkda 🙂

Nüüd siis ühel tähtsamal teemal...

----

“Joonistatud popkultuur: anime ja manga Jaapanis ja mujal”

Loeng räägib manga ja anime rollist ja tarbimisest kaasaegses Jaapanis ning ka mujal maailmas, mõningaste vajalike, aga mitte väga ulatuslike tagasivaadetega nende nähtuste ajaloole.

Anime ja manga? Lühidalt vastates on tegu Jaapani animatsiooni (anime) ja koomiksitega(manga), mis on suure þanrivaliku ja omanäolise kunstiga.
Loengu pidaja: Eesti Kunstiakadeemia doktorant Mari Laanitse, kunstiteadlane ja kriitik
Toimumisaeg: 23. september 2006 (laupäev), kell 15.00
Toimumispaik: Tartu kunstikool, Tähe 38b, auditoorium*
Kestvus: 2 tundi (vaheajaga)
Osalustasu: 10.- **

Küsimuste korral saab pöörduda aadressile asashio@anime.ee või küsida midagi foorumis.

* Igaksjuhuks panin üles ka kaks linnakaarti, kui ei tea, kus Kunstikool asub:
Üldkaart ja Lähedamalt
** Osalustasu ei pea maksma klubi liikmed (v.a. need, kes pole tasunud liikmesmaksu)

----

Näeme siis 23. septembril! 🙂

________________________________________

25. august 2006

Üleval on nüüd üldkoosoleku protokoll, kuid puudu on juuni ja augusti omad. Juuni protokolli mustandit ma ei ole üles leidnud. Nimelt puudusid mõlemad protokollijad ja mul on see mustandipaber kusagil paberihunnikus. Kui leian, läheb kohe üles. Augusti omaga on nii, et vahepeal toimus arvutivahetus ja ma nüüd ootan faili uuesti. Läheb aega, aga küll asja saab 😛

Nüüd siis septembrikuust. Rääkisin Anne Noortekaga ja septmebris peaks nüüd saama lepingule alla kirjutatud ja saame oma võtme. Sellega jäävad ära nii mõningad ebameeldivused seoses mitte sissesaamisega. Meie järgmise koosoleku ajaks on märgitud 16. september 2006. Aeg ja koht on veel küsimärgi all, sest samal päeval toimub Tartu Kunstikoolis (Tähe 38b) "Joonistatud popkultuur: manga ja anime Jaapanis ja mujal". Loeng räägib manga ja anime rollist ja tarbimisest kaasaegses Jaapanis ning ka mujal maailmas, mõningaste vajalike, aga mitte väga ulatuslike tagasivaadetega nende nähtuste ajaloole. Sõltuvalt sellest, mis kell toimub loeng, saame teada kus ja kuna meie koosolek toimub. Kindel on see, et see toimub enne loengut. Kui saame ruumi broneeritud ja vajalikud asjad paika, siis annan teada täpsemalt kuna ja mida. 🙂

Head suve lõppu!

________________________________________

25. juuli 2006

Tere siis!

Vabandan, et alles nüüd kirjutan, aga nii nii palju on teha olnud. Üldkoosoleku protokolli ja uue põhikirja mustandit ma kahjuks hetkel üles ei saa panna, sest kumbki protokollija pole mulle protokolle saatnud : / Seal on kõik asjad kirjas.

Annan aga teada, et järgmine koosolek toimub 5. augustil kell 14.00 Anne Noortekeskuses! Tulge kindlasti kohale 🙂

Galerii alla said pandud Üldkoosoleku ja pinkniku ja lebo pildid. Varsti üritan panna ka Intellektika pildid, kuid kõiki enam pole. Ehk on kellelgi alles mõni?

________________________________________

05. juuli 2006

Üldkoosolek algab 13.00! Piknik sellele järgnevalt sõltub, kuid arvatavasti millalgi 15.30 ajal.

Piknikule on keelatud kaasa võtta alkoholi!

________________________________________

25. juuni 2006

Nii. Kahjuks oli eelmisel koosolekul suhteliselt vähe inimesi. Ainult 6. See eest saime juurde kaks uut liiget ^_^
Nüüd siis toimunust. Ma rääkisin veidike muudatusideedest, mis me Üldkoosolekul peame läbi uurima. Lisaks rääkisin lähemalt AnimeFestist ja selle ärajäämise põhjustest. Ka Üldkoosoleku aeg sai paika pandud. 8. juuli Anne noortekas. Kellaaeg sai algselt pandu 14.00, kuid isiklikel põhjustel see võibolla nihkub varajasemale ajale. Seega käige siin uurimas. üldkoosolekul peavad kõik kohal olema! Nüüd siis veidike pikemalt Üldkoosoleku teemadest ja piknikust:

ÜLDKOOSOLEK
Toimumise aeg: 8. juuli 2006, kellaaeg täpsustamisel
Toimumise koht: Anne Noortekeskus. Uks B, teine korrus
Teemad: Põhikirja muudatused: komisjonid, vigadeparandused, muudatused liikmeosas ja juhtimises, täpsustamised jt.
Ettevalmistus: Hea oleks, kui teil oleks kaasas head ideed ja ettepanekud. Lisaks: kui kellelgi on soovi kandideerida juhatusse, siis andke endast e-maili teel märku! Üleelmisel korral paika pandud juhatus on hetkeseisuga ajutine. Sellest lähemalt koosolekul.

PIKNIK
Toimumise aeg: 8. juuli 2006, kohe peale Üldkoosolekut
Toimumise koht: Ilusa ilmaga Toomemäel, halva ilmaga Anne Noortekas
Kaasa võtta: Ülimalt hea tuju, süüa, riietus, fotokad, kaamerad. Osad Tartu inimesed võiksid kaasa võtta ka mingid linad vms, kus peal saks istuda!
Toidupoolist: Endale kaasa võtta nii süüa kui ka juua! Võite ka midagi teistele liikmetele teha.
Dress-code: Jah, riietus 😀 See peaks olema siis seotud anime või Jaapaniga. Ise valite! Ja ärge pabistage...ka animedes leidub suht tavaliselt riietatud inimesi, põhiasi on see, et sa pead suutma põhjendada, kelle moodi sa riides oled (ehk siis nimetama anime ja tegelase. Gothic-lolita ja Jaapani riietuse puhul seda vaja pole). Mida kirevam, seda lahedam! ^_^ . Soovi korral saab riideid Noortekas vahetada, niiet kes algul ei julge üksi riietuses tulla, saab hiljem massiga koos tatsuda 😛

Ootame siis huviga 8. juulit! Kindlalt kõik kohale! Foorumi arutlusteema

NB! Protokolli ma hetkel üles ei saa panna, kuna see on teises linnas ja ma kõike täpselt ei mäleta mis ma seal vatrasin. ^^ Lisan niipea, kui võimalik.

________________________________________

15. juuni 2006

Juhtus selline asi, et koosolek toimub hoopis 17. juuni, mitte 18. Kellaaega ikka 14.00 Ütleme nii, et mulle anti ühtedest muudatutest liiga hilja teda : / Ma väga vabandan teie ees!

________________________________________

12. juuni 2006

Tere taas! Jällegi olen veidike hiljaks jäänud aja teatamisega, kuid selleks olid ka erinevad põhjused. Nii...koosolek toimub 18. juunil kell 14.00 Anne Noortekeskuses! Kui te ust ei leia või on mõni muu probleem, siis HELISTAGE! Minu number on teile 'Klubist' alt saadaval 🙂

Nüüd siis koosoleku sisust: animeklubi piknik, üldkoosoleku aeg ja millest seal juttu tuleb, AnimeFest, liikmesmaksust, juhatusest ja muust säärasest, põhikirjast, vaatame animet ja arutame erinevaid muid asju ka veel. Paluks olla võimalikult paljudel kohal. Ma tean, et on suvi, aga proovime, eks? 🙂

________________________________________

30. mai 2006

Vabandan väga hilinemise pärast, kuid selleks olid erinevad põhjused.
Nüüd siis eelmisest koosolekust. Kuna kellaaega ei teataud, siis olid kohal vähesed. Süü on puhtalt minu (Kaia), kuna olid mõned isiklikud põhjused. Vaatamata sellele sai meil koosolek peetud ja anime vaadatud. Lisaks sellele moodustasime kohalolevatest inimestest + asutajatest juhatuse, kes hakkab siis tähtsaid otsuseid vastu võtma. Üks põhjus veel, miks me juhatuse valimist edasi ei lükanud oli see, et kohal olid inimesed, kes asja vastu ikka tõsisemalt huvi tunnevad. Nemad kõik küsisid ise minu käest, kuna koosolek on. Siit ka kõikidele väikene märkus: kui te ei leia kohta või on aeg jäänud arusaamatuks, siis helistage. Minu number on Asashio ametlik number ja seda näete te, kui klikkate menüül "Klubist". Palun helistage ja ärge kartke küsida 🙂 Ma ei hammusta...vähemalt mitte kõvasti 😛

Nüüd siis selline huvitav teada: plaan korraldada klubi-piknik. Täpsem aeg ja koht määratama. Kuid juttu teeme sellest järgmisel koosolekul. Lisaks tekkis meil arutlus teemal: kas määrata kindel aeg kokkutulekuteks või ei. Tegin sellest ka foorumis teema, niiet käige foorumit ikka aegajalt vaatamas. Et siis edaspidi hakkavad kokkutulekud toimuma kell 14.00, kui just ei toimu midagi erakorralist.

Juunikuu kokkutulekuga on meil aga tõsine probleem, sest ükski nädalavahetus otseselt ei sobi. Kõik on kusagil mujal, mistõttu peame me ilmselt korraldama millalgi nädala sees (soovitatavalt neljapäeval või reedel). Üheks võimaluseks on ka juba 3. juuni (see nädalavahetus), kuid see on juba kohe kohe tulemas ja ma veel ei teagi, kas saame üldse ruume selleks ajaks ja kas keegi üldse on tulemas. Seepärast: palun arutlege teemal 🙂 Minule sobib üldjuhul ka nädala keskel, niiet teie valik.

Järgmine teema on meie tegevus Anne Noortekeskuses. Juunikuust teeme me ära lepingu, millega me ametlikult rendime pindu. Selle eest hakkame me ka igakuiselt maksma. Kui kellelgi on liikmesmaks maksmata, siis tehke seda!

Head päeva jätku ja kohtume juunis 🙂

________________________________________

18. aprill 2006

Tere animehuvilised! Selline väikene teade PÖFFi Animafesti korraldajatelt

Meie järgmine koosolek toimub 7. mail Kellaaega ma veel pean täpsustama. Jõudu lõpetajatele eksamitega!

________________________________________

03. aprill 2006

Ja üks koosolek jälle peetud. Seekord me küll animet vaadata ei sanud, kuid juttu jätkus. Mõne jaoks võibolla oli see kül jälle korrutamine, kuid oli uusi liikmeid ja neile sai räägitud. Nüüd siis ka asja juurde. Nimelt hakkame me vaikselt mõtlema ideele, et otsida oma ruume, mida me vastavalt soovile kasutada saame. Ja kui, siis ka ööläbi, et korraldada animemaratone. Mati sai endale ülesande asja lähemalt uurida. Ka mõtleme me grafoprojektori soetamisele, kuid see on juba veits kallim lõbu. Niiet esialgu ilmselt laename. Koosoleku protokoll on üleval!

Kuna meie plaanid hkkvad olema veidike suuremamahulised, siis sellest lähtuvalt ilmselt tõstme me millalgi ka liikmemaksu, kuid sinna on veel pikk maa. Ennem peame uurima ruumide kohta ja grafoprojektorite rendi kohta.

Nii. Vaikselt tahaks tegelema hakata ka anime/manga tutvustamisega Eesti üldsusele. See tähendab, et hakkaks kirjutama mõndadele ajakirjadele/ajalehtedele ülevaateid. Kui teil oleks ideid seoses sellega, siis foorumis on postitamise võimalus.

Kuna meil on plaanis taotleda toetusi klubi tegevuseks, siis oleks tore, kui te pakuksite välja ideid, mida klubi võiks korraldama hakata. Hetkel on meie suurim ettevõtmine Animefest, kuid see ei tähenda, et me ei võiks korraldada animevatamisi, animet/mangt tutvustavaid loenguid jne. Kindalsti on kellelgi mõni hea idee. Saatke oma idee aadressile asashio@anime.ee või kirjutage foorumisse. Jääme huviga ootama 🙂

Veidi nüüd ka jägmisest koosolekust. Kuna maikuu on eksamiperiood, siis valisime kohaolevate inimestega välja seekord pühapäevase päeva. Valisime 7. mai. Selleks korraks soovitan võimalikult paljudel kohale tulla. Nimelt on plaanis nüüd paika panna mõned ametid ja juhtkond. See peaks klubi tegevust veidikene efektiivsemaks muutma. Lisaks peaks järgmiseks koosolekuks selguma, kuidas ja kas üldse saame kusagil oma ruume.

Kohtume siis järgmisel kuul! Edu teile eksamiteks!

________________________________________

29. märts 2006

Nüüd on siis ka, väikese hilinemisega, paika pandud koosoleku aeg. Toimub see siis 1. aprillil kell 14.00. Ja nagu ikka, toimub see Anne Noortekeskuses.
Hetkel on meil tekkinud väikene probleem seoses anime näitamisega. Noortekeskus on nimelt enda projektori välja laenutanud ja võimalus animet suurel ekraanil seega läinud. Muidugi võime seda ka arvutist vaadata, kuid kardan, et monitor jääb liiga väikseks. Igastahes...kui kellelgi on võimalus kusagilt projektorit saada, siis oleks tore 🙂 Andke teadaasashio@anime.ee

Nägudeni!

________________________________________

18. märts 2006

Kõigepealt vabandan, et olen uuendustega viivitanud. Sain alles protokolli kätte.
Nüüd siis 11. märtsi koosolekust. Enne animeklubi koosolekut oli meil animefesti inimestega väike koosolek, kus rääkisime mõningatest suurematest muudatustest, mis meil ees seisavad. Need jällegi pole kahjuks 100% kindlad. Peale animefesti koosoleku pidin mina (Kaia) kahjuks lahkuma. Olin haige. Edasise kohta tean ma seda, et Markko kandis ette oma teksti Osamu Tezukast ja seejärel vaadati manga isaks kutsutud Tezuka teost "Marine Express" (1969). Kahjuks, nagu ma teada sain, mindi kohe peale anime vaatamist laiali. Järgmisel korral üritame ikka veidike ka animest rääkida, mida just vaatasime. 😉 Protokoll sai ka üles.

Kuna sel koosolekul ei pandud paika järgmise koosoleku aega, siis sai mõndade isikutega kokku lepitud, et see toimub 1. aprill. Ikka samas kohas. Aega pean veel täpsustama. Kuid meil on teada juba, mis animet me järgmisena vaatame. Selleks on Cossette no Shouzou(2004). Ettekande selle autorist ja ka muust valmistab meile Mati 🙂

________________________________________

18. veebruar 2006

Nii nii! 11. märts on meil koosolek. Ja nagu ikka, Anne Noortekeskuses. Kellaajaks on siis 14.00.
See koosolek saab olema veidikene teistsugune, kuna me vaatame ka animet. Sellest lähtuvalt oleks vaja veidikene teie abi. Mida teha peale anime vaatamist? Ma mõtlen selle all seda, et me ei lähe kohe laiali, vaid räägime antud animest. Lähemalt uurige siit

________________________________________

18. veebruar 2006

Tere taas, animehuvilised!
Intellektika mess on nüüd edukalt seljataga. Meie statistika järgi käis meiega juttu puhumas ~54 inimest ja mitmed sellised, kes võtsid infolehe, kuid polnud just kõige jutukamad. Meie 100 infolehte said kõik otsa ja jäi puudu ka. Lisaks olid enamus sellised, kes kuidagi animega on kokku puutunud. Selgus, et meie ees oleva "Teadusbuss Suur Vanker" boxis leidus ka üks animehuviline, kes ka klubiga liitus ^_^. Ka saime me endale veel 8 liiget + 1 hilisem liituja.

Nüüd siis veidike ka sellest, mida me seal tegime. Meile oli antud 3x2m lai box. Ühes tagumises nurga mängis meil telekas AMV'dega ja ees oli kaks väiksemat lauda kokku pandud ja seal olid välja pandud erinevad mangad, mõned animeülevaated Baka.ee'st ja ka animeajakirju. Juttu rääkisime erinevate inimestega. Enamuses olid noored, kuid leidus ka vanemaid inimesi. Rääkisime klubist: hetkeolukorrast, plaanidest, lootustest ja ootustest. Ka sai räägitud anime mitmekülgsusest: näitasime Ghost in the Shell, Neon Genesis Evangelioni ja mitmete teiste aniete AMVsid ja seletasime nende sisu ja tähendusi. Ka sai tutvustatud mangasid ja meie maskotike Kadi joonistas.

Ka on meil pilte üritusest. Sealt seast leiate ka toredad füüsikapoisid "Teadusbuss Suur Vanker" boxist ning nende katsed inimestega 😀 Head vaatamist!
Tänaksin ka meil boxis olnud inimesi (Mati, Kadi, Joosep, Marju ja Anette), kui ka neid, kes meelt lahutasid (füüsikapoisid!) ja meiega vestlesid (Rait, Andrei). Lisaks ka kõiki ülejäänuid, kes meid külastasid!

Nüüd siis ka veidike klubi koosolekust, mis toimub märtsis. Täpsemaks kuupäevaks on 11. märts 2006, kell 14.00. Ja kohaks, nagu ikka, Anne Noortekeskus. Seekord on meil kavas ka väikene animevaatamine, niiet varuge aega ^__^

Kohtumiseni!

________________________________________

09. veebruar 2006

Tere!
Niisiis...nüüd on see kindel: 17.-18. veebruar näete Tartu Animeklubi Asashiot Intellektika haridusmessil. Tulge meid vaatama ^__^

Ka ootame inimesi meie koosolekule 11. veebruaril kell 11.00 Tartu Anne Noortekeskuses.

________________________________________

04. veebruar 2006

Tere!
Selline väike teade. Avasime ajutise foorumi, kuni Anime.ee valmis saab. Foorumi link on menüüs olemas. Kui on küsimusi, siis küsige julgelt ^__^

________________________________________

03. veebruar 2006

Tere!
Meil on enamvähem toredaid uduiseid 🙂 Raha Intellektikal osalemiseks on meile saabunud 600.- Kui klubi oma rahad juurde panna, siis on see juba 1600.-. 400.- veel ja osalustasu ongi koos. Täname väga annetajaid ja klubi liikmeid, kes on selle raha kogumisele kaasa aidanud. Loodame siis, et nüüd millalgi saabub ka ülejäänud 400.-

Kes veel soovib toetada, siis raha tuleks saata:

Saaja: MTÜ Tartu Animeklubi "Asashio"
Konto: 334706660009
Pank: Sampo pank
Selgitus: Toetus Intellektika messiks

Seni paikapandud aeg, kuna koosolek toimub, on sama. 11. veebruar 2006, kell 11.00 Tartu Anne Noortekeskuses. Olete kõik oodatud!

________________________________________

24. jaanuar 2006

Tere jälle.
Meil on väike palve animehuvilistele. Tartu Animeklubi Asashiosoovib teha oma esimest avalikku etteastet (seda mitte sõna otseses mõttes) TartusIntellektika haridusmessil. Selleks tulebmeil maksta osavõtutasu ja ka boxi eest. Seega kokku 2900 krooni. Osavõtutasu (2000.-) peame maksma võimalikult kiiresti, kuid selle 900.- saame maksta ka hiljem.Põhimõtteliselt on meil 1000.- olemas, kuid oleks vaja veel 1000.- Seega väikene palve nendele, kes onhuvitatud anime/manga tutvustamist Eestis, et ehk saaksite veidikene annetada (ka liikmed maksavad, kuidsummat me täis ei saa :/ ). Summa on teie otsustada, loeb iga kroon 🙂 Info, kuhu raha saata, onkoduleheküljel olemas.Raha tuleks saata:

Saaja: MTÜ Tartu Animeklubi "Asashio"
Konto: 334706660009
Pank: Sampo pank
Selgitus: Toetus Intellektika messiks

Kui kõik läheb hästi, siis näete meid seal 🙂 Ootame kõiki meid külastama.

________________________________________

20. jaanuar 2006

Niisiis. Täpsustan nüüd vähekene koosoleku aega ja kohta. Toimub see 11. veebruar 2006, Anne Noortekeskuses kell 11.00. Aeg on seepärast nii varajane, et selle järel sõidavadBaka.ee inimesed kokkutulekule. Aga loodan, et varajane kellaaeg teid ei hoiduta ^_^

________________________________________

09. jaanuar 2006

7. jaanuaril toimus 2006 aasta esimene koosolek. Kahjuks uusi nägusid näha polnud, aga see eest sai arutatud mõningatel teemadel, mis puudutavad animefesti. Arutlesime selle üle, kas cosplay peaks olema lihtsalt nö riietedemonstratstioon või ka esinemine. Jäime selle juurde, et on lihtsalt demonstratsioon, kuna meil siin Eestis ilmselt kuigi suurt osavõtjate hordi pole. Sellegi poolest on kolmele parimale kostüümiomanikule olemas auhinnad. Ka arutlesime nuudlisöömisvõistluse üle. Asi saab toimuma kiiruse peale ja ka seal on kolmele esimesele mõnusad auhinnad. Edasised asjad olid juba täpsema korraldamisega seotud ja see on veel salastatud informatsioon 😉
Järgmiseks koosolekuajaks sai meil paika pandud 11. veebruar 2006 Ootame hea meelega uusi inimesi meie ridadesse, et laiendada eestlaste arusaama sellisestest toredatest asjadest nagu anime ja manga!