Arhiiv (2007)

17. detsember 2007

Esimene Mini Animefest on läbi! Täname kõiki, kes kohale tulid! Rahvast oli oodatust rohkem, üle 60 + klubi liikmed. Tänu tagasisidevormidele ning esimese sellelaadse ürituse korraldamisele teame nüüd, mida tuleb edaspidi muuta ning mida juurde tuua. Täname veelkord kõiki, kes kohal käisid! Eriti suured tänud on võistlustest osavõtjatele, kes enda piltide ning kostüümidega olid vaeva näinud. Kellel on huvi, siis Galerii all on klubiliikmete tehtud pilte üritusest. Loodame peagi lisada teiste isikute tehtud pilte!

Veelkord suured tänud tulijatele! 🙂

________________________________________

11. detsember 2007

Ilmselt on nüüd aeg Mini Animefesti ajakava üles panna.

13.00 – uste avamine
13.15 – avatakse registreerimine cosplayks, kirbuturuks ja saab hääletada parima pildi poolt
13.30 – origami
14.10 – loeng jaapani keele õppimisest
15.20 – animeviktoriin
15.50 – söögivahepaus
16.30 – cosplay võistlus
17.30 – Haruhi Dance
18.30 – auhindade kättejagamine
19.15 – karaoke
20.15 – pidu
21.15 – lõpetamine
21.30 – uksed kinni

Iga kavas toimuva ettevõtmise vahele on planeeritud 10-15 minutit vahepausi + söögivahepaus, mis kestab 40 minutit. Kohapeal on kavad olemas.

Kavas võib toimuda muudatusi! Kas siis ennem üritust või ürituse ajal. See on igastahes kondikava 🙂

Lähemat infot Minifesti kohta SIIT!!

________________________________________

8. detsember 2007

Mini Animefest joonistusvõistlus piltide saatmise tähtpäev on muudetud 13. detsembrile!

________________________________________

4. detsember 2007

Hei! Hei!

Mini Animefesi korraldamine edeneb vaikselt ja juba järgmine nädal toimub!! Kindlasti võtke osa ka erinevatest võistlustest (cosplay, joonistusvõistlus) kui ka tegevustest (origami, jaapani keele loeng, karaoke). Loodame kõiki asjahuvilisi näha.

Nüüd siis selle nädala juurde. Laupäeval (8. detsembril) toimub meie klubi järgmine koosolek. Nagu ikka kell 14.00 Anne Noortekas, Multimeedia laboris. Jutuks tulevad erinevad teemad: eelseisev minifest, animelaager, oma ruum, anime.ee, klubi tegevused ning räägin ka Eesti animeklubide koosolekutest, mis novembris toimusid (animelaagri ja anime.ee asjus).

Alates sellest laupäevast hakkab iga kord lisaks koosolekutele toimuma ka ettekande esitamine. Klubi liikmed tulevad räägivad erinevatel huvitavatel teemadel. Seekord teen ise algust ja jutuks tulevad shintoistlikud kombed. Kes järgmisel korral? Veel ei tea. Küll aga said enamus eelmisel koosolekul olnud isikud omale mingi teema valitud. Ka seekord võtan kaasa teemadelehe, mis peaks hõlbustama valikut! Loodan, et saab olema tore ja huvitav ettevõtmine kõigile!

Kui on võimalik, siis vaatame tutvustavalt ka kolme anime algust: Moyashimon, Baccano! jaMinami-ke. Eks selgub siis 🙂

Kõik huvilised oodatud!

________________________________________

10. november 2007

Kavasse lisatud kirbuturg!!

Lähemat infot SIIT!!

________________________________________

08. november 2007

Tere! Meil on seekord igasuguseid uudiseid:

24. novembril kell 14.00 toimub animeklubi koosolek Tartu Anne Noortekeskuses. Peale seda on anime.ee ning animelaagri koosolekud. Meil tuleb juttu animeklubi võimalikus omaruumist, tulevastest ettevõtmistest, klubisisesest aktiivsusest (ettekanded, workshopid, filmiõhtud jne) ja paljust muust.

Samal õhtul kell 19.00 algab neljas animeöö. Seekordseks teemaks on müstika ja õudus. Seekordne üritus saab olema aga piirarvuga 30-35 inimest ning sissesaamiseks on vaja registreeruda. Lugege täpsemat infot kogu animeöö kohta SIIT.

________________________________________

10. oktoober 2007

Tere! 13. oktoober kell 14.00 toimub Anne Noortekas meie järjekordne koosolek. Juttu tuleb animelaagrist, animeklubide suvepäevadest, animeööst ja muust.

Kohtumiseni laupäeval!

________________________________________

27. september 2007

Hei! Annan teada, et: 29. septembril kell 16.00 toimub Tartu Ülikooli Keelekeskuses Näituse 2-114 loeng teemal "Jaapanlased". Kel vähegi huvi asja vastu, võiks kohale tulla.

Loeng räägib jaapanlastest, nende pere- ja töösuhetest, väärtustest, maailmapildist, tähtsamatest sündmustest, suhtumisest välismaalastesse ning nende kommetest ja tabudest, millele peaks tähelepanu pöörama, kui külastate Jaapanit.

Loengupidajateks on Naoya Tamura, 3 aastat Eesti elanud ja töötanud jaapanlane ning Kärt Tomberg, molekulaar-ja rakubioloogia magistrant, kes õppis 2006. aastal Jaapanis.

Loeng on tasuta kõigile!

Kohtumiseni!

________________________________________

21. august 2007

Hei hei! Meie augustikuine koosolek on, nagu näha, kuhugi ära kadunud. Tegelikult on selline lugu, et augusti nädalavahetused said kuidagi kõik jube hõivatud, et augusti-septembrikoosolek toimub 1. septembril. Tegu on laupäevase päevaga. Toimumiskohaks noortekeskus Urg ja ajaks 17.00-19.00. Arutlusele tulevad tuleva aasta nö anime-laager, animefest, sellaastane loeng jt.

Augustis toimus meil see eest juhatuse koosolek, kus sai päris mitme asja üle arutatud. Protokoll peaks homseks üles saama.

Aga nüüd teade: 1.-2. september on meil kolmas ANIMEÖÖ!

Kuupäevad: 01.-02. september 2007
Kellaajad: 19.00 (01.09) - 13.00-14.00 (02.09)
Koht: Noortekeskus Urg, Pargi tn. 8, Tartu
Söök ja jook: ise kaasa *
Mida vaatame:**

Genshiken
Azumanga Daioh
Manabi Straight!
School Rumble
Great Teacher Onizuka

Ülejäänud info kohta lugeda palun SIIT!

________________________________________

28. juuni 2007

Nii. Lähenemas on meie üldkoosolek ja piknik!

ÜLDKOOSOLEK
Toimumise aeg: 14. juuli 2007, 13.00-15.00
Toimumise koht: Anne Noortekeskus
Teemad: Aastaaruanne, liikmesmaksud, uus juhtkond, põhikirja muudatused, selle aasta plaanid, tulevase aasta plaanid jm.
Ettevalmistus: Ma saatsin kõikidele liikmetele emaili koos üldkoosoleku kavaga ning muu tekstiga. Seega ootan ma üldkoosolekul aktiivset osavõttu.
Oluline: Üldkoosolekust võivad osa võtta ainult klubi liikmed!

PIKNIK
Toimumise aeg: 14. juuli 2006, kohe peale Üldkoosolekut
Toimumise koht: Ilusa ilmaga Toomemäel, halva ilmaga Anne Noortekas
Kaasa võtta: Ülimalt hea tuju, süüa, fotokad, kaamerad. Osad Tartu inimesed võiksid kaasa võtta ka mingid linad vms, kus peal saaks istuda!
Toidupoolist: Endale kaasa võtta nii süüa kui ka juua! Võite ka midagi teistele liikmetele teha. Alkoholile on mõlema ilma juhul keeld!
Oluline: Oodatud on kõik, kes asja vastu huvi tunnevad. Kohapeal on võimalik klubi liikmetega ning tegevusega tutvuda!

Ma täpsustaks ka pikniku asukohta. Kui minna ülikooli peahoone tagant mäest üles, siis tuleks mänguväljaku juures paremale keerata ja sellest mööda kõninda. Seame ennast sisse sinna pinkide juurde, kui muidugi need juba ennem hõivatud pole.

Ootame siis huviga 14. juulit! Kindlalt kõik kohale!

________________________________________

4. juuni 2007

Tere tere! Niisiis...meie juunikuine koosolek toimub, tänu liiga paljudele üritustele, 9. juunil kell 14.00-17.00 Anne Noortekeskuses. Selle nädala laupäeval. Vabandan, et jälle nii hilise teatamise pärast, aga oli võimalus, et ehk saab natukene hiljem. Kahjuks ei saanud.

Sellel koosolekul räägime natukene animeklubide vahelisest suveüritusest, juulikuisest üldkoosolekust, animeööst, vaatame natukene animet ning ehk on veel midagi huvitavat rääkida 🙂

Kohtumiseni!

________________________________________

13. mai 2007

Tere üle pika aja! Tuleva nädala nädalavahetusel toimub taaskord Animeöö, oleme paika saanud Eesti animeklubideühise suveürituse kuupäeva, milleks on 11. august 2007. Koosolek toimub tund enne Animeöö algust Urus, ehk siis 18.00 19. mai 2007. Nüüd siis lähemalt animeööst, mille seekordseks teemaks on samuraid:

Kuupäevad: 19.-20. mai 2007
Kellaajad: 19.00 (19.05) - 12.00-13.00 (20.05)
Koht: Noortekeskus Urg, Pargi tn. 8, Tartu
Söök ja jook: ise kaasa *
Mida vaatame:**

Otogizoushi
The Hakkenden
The Hakkenden: Shin Shon
Samurai Deeper Kyo
Kazemakase Tsukikage Ran
Peace Maker Kurogane
Gintama
Samurai 7
Samurai Champloo
Rurouni Kenshin: Seisouhen***
Kidou Shinsengumi Moeyo Ken TV
Afro Samurai

* Kohapeal on olemas köök, aga see ei ole täiesti funkstioneeriv. Vee keetmiseks on heas korras kann olemas, niiet kes tahab nuudleid süüa, võtku pulgad/kahvel, kauss ja nuudlid ise kaasa. Alkohol pole lubatud, Uru korraldus!

** Sõltuvalt sellest, mida me vaatama hakkame sõltub ka see, kui palju me vaadata jõuame. Järjekord pole veel kindel. Uusi animesid nimekirja ei võta. Kõrvalruumis vaadatakse seda, mida mõni inimene on kaasa võtnud. Seal kindlat teemat pole ja ilmselt edaspidi ei hakka olemagi. Seeriad, mis on pikemad kui miski 13 osa vaatame me osaliselt, ehk siis tutvustava eesmärgiga kusagil 5-6 osa vms. EKs kohapeal vaatame, mida rahvas arvab 🙂

*** Ma tean, et Rurouni Kenshini kohta tuleb kohe küsimus, et miks me ei vaata Rurouni Kenshin: Meiji Kenkaku Romantan - Tsuiokuhen. Põhjus on tegelikult väga lihtne. Me pole veel kaotanu lootust korraldada sügisel animefest ja kuna meil on plaan seda seal näidata, siis jääb see sellest kavast praegu välja. Aga eks me vaata veel seda asja.

- Seekord on meil ka pausid mingi aja tagant, niiet inimesed saavad natukene puhata ja teiste inimestega tutvuda. ^^

- Tegu on endise Noortekekuse Varjendiga. Kunagi ammu oli ta pommivarjend. Kõige lihtsamini jõuab sinna, kui minna Hansakeskuse ja Kohtumaja vahelist Kalevi tänavat pidi kuni paremat kätt ilmub munakivitee. See ongi Pargi tänav. Teistmoodi saab mööda Tähe tänavat. Aind et siis jääb munakivitee vasakut kätt. Kuna seekord on heledam, siis ilmselt leitakse Urg kergemini üles 😛

- Magamisega on nii, et kes kavatseb magada peab arvestama, et väga palju magamiskohta seal pole.

- Vaatamine toimub projektorilt seinapeale laskmisega ning kõrvalruumis telekast.

- Küsimuste korral saate Baka.ee foorumi teemasse postitada või kui soovite, mulle helistada. Kätte saab mind numbril, mis on 'klubist' all. Kolmas võimalus on saata klubile kiri asashio[ät]anime.ee

________________________________________

19. aprill 2007

Tere taas! On väike teade. Foorumit praeguseks enam animeklubil pole. See liigne spämm hakkas vaikselt juba ülepea kasvama ja iga päev kusagil 2-3 korda sisse logida, et tonnides spämmi kustutada, muutus juba tüütuks. Seniks, kuni anime.ee pole koos oma foorumiga aktiveeritud, pole ka klubil seda enam kusagil. Niiet kui teil on küsimusi, siis saatke mail aadressile asashio [at] anime [punkt] ee

Nüüd siis järgnevast koosolekust. Kuna mais on kavas järgmine animeöö, siis toimub, nagu ka eelmise animeöö puhul, koosolek samal päeval tund/poolteist enne animeöö algust. Animeöö kuupäevadeks on märgitud 18.-19. mai 2007. Seega on koosolek 18. mail. Ka seekord toimub animeöö Urus. Nüüd ei pea igastahes külma pärast enam muretsema. Soojustus on sees ja mais on arvatavasti juba niigi soe. Ka ei tohiks alguskellaajal enam nii pime olla, et inimesed seda kohta üles ei leia 😛 Kellaajad on igastahes täpsustamisel. Animeöö kohta veel niipalju, et alates nüüdest saavad enamus animeöid olema temaatilised. On üks kindel teema, mille animet saab vaadatud projektoriga seinalt, ning mingi vabateema, mida saab vaadata telekast. Täpsustamised tõimuvad kõik hiljem!

Kohtume mais Urus!

________________________________________

27. märts 2007

Tallinnas toimunud animefest on seljataga (kes käis, sellel oli kindlasti tore). Mina (Kaia) ja Mati käisime animefesti korraldajaga ning "Otaku" ajakirja tegelasega jututamas. Koostööplaanid näevad head välja.

Nüüd siis tulevase koosolekuni. See toimub 14. aprill kell 14.00 Anne Noortekeskuses. Nii nagu alati. Liikmetele saab emailiga väike info laiali saadetud. Animeajakirja "Otaku" võin sooviavaldajatele kaasa võtta lugemiseks. Ka meist on seal artikkel.

Meil oli ka üks erakorraline koosolek EVA eestvedaja ja liikmete ning TenRyuu eestvedajaga. Sai arutatud tulevikuplaane ning koostöövõimalusi. Rääkisime anime.ee'st, animefestist, suvepäevadest ja muudest asjadest. Asi on lootust andev 🙂

Lähemalt räägime jõugest aprilli koosolekul.

Näeme koosolekul!

________________________________________

21. veebruar 2007

Halbade asjaolud kokkulangevuse tõttu jääb veebruarikuine koosolek ära. Et ei tekiks väga suurt auku koosolekute vahel, siis märtsikuine koosolek toimub kohe märtsi alguses - 3. märts kell 14.00 Anne Noortekeskuses.

Asashio kodukale said tehtud mõningad muudatused: Klubist all on nüüd olemas kaart Anne Noorteka asukohast, muudetud sai natukene Liikmete ja Projektide sektsiooni. Üles on pandud ka viimased protokollid.

Tulge siis kindlasti koosolekule!

________________________________________

18. jaanuar 2007

2007 aasta esimene koosolek toimub 27. jaanuaril noortekeskuses Urg. Kellaajaks on 18.00. Sellele järgneb kohe animeöö, millest on juttu allpool:

Animeöö
Kuupäevad: 27.-28. jaanuar 2007
Kellaajad: 19.00 (27.01) - 12.00-13.00 (28.01)
Koht: Noortekeskus Urg, Pargi tn. 8, Tartu
Söök ja jook: ise kaasa *
Mida vaatame:**

FLCL
Golden Boy
Akira
Cowboy Bebop: Knockin' on Heaven's Door
Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan
Ocean Waves
Mind Game
Pale Cocoon
Paradise Kiss
Memories

* Kohapeal on olemas köök, aga see ei ole täiesti funkstioneeriv. Vee keetmiseks on heas korras kann olemas, niiet kes tahab nuudleid süüa, võtku pulgad/kahvel, kauss ja nuudlid ise kaasa. Alkoholiga on nii, et kaasa võite võtta (ainult täisealised!) õlut, siidrit, gin'i, veini.

** Sõltuvalt sellest, mida me vaatama hakkame sõltub ka see, kui palju me vaadata jõuame. Järjekord pole veel kindel. Võibolla toimub mingi muutus, aga hetkeseisuga me uusi animesid nimekirja ei võta. Nimekiri sai koostatud kirjum, et vaadata, kui palju üldse inimesed üritusest huvitatud on. Kui rahvast on, siis toimuvad animeööd ka edaspidi ja siis juba temaatlissemalt. Uru enda inimesed on ka asjast huvitatud : )

- Tegu on endise Noortekekuse Varjendiga. Kunagi ammu oli ta pommivarjend. Kõige lihtsamini jõuab sinna, kui minna Hansakeskuse ja Kohtumaja vahelist Kalevi tänavat pidi kuni paremat kätt ilmub munakivitee. See ongi Pargi tänav. Teistmoodi saab mööda Tähe tänavat. Aind et siis jääb munakivitee vasakut kätt. Mõlemal juhul on tegu Riia mnt poolt tulemisega. Kui vaja, võin kaardi teha.

- Magamisega on nii, et kes kavatseb magada peab arvestama, et väga palju magamiskohta seal pole.

- Vaatamine toimub projektorilt seinapeale laskmisega. Urg ise on filmiõhtuid nii korraldanud.

- Küsimuste korral saate siia teemasse postitada või kui soovite, mulle helistada. Kätte saab mind numbril, mis on 'klubist' all. Kolmas võimalus on saata klubile kiri asashio[ät]anime.ee